Chestionare Auto pe DRPCIV.ro, cu afisarea raspunsurilor gresite!

De ceva vreme lucrez la un site de chestionare auto putin mai complex decat drpciv.ro .Acesta ar avea avantajul scutirii de a introduce de fiecare data codul captcha, necesitatea crearii unui cont pe drpciv.ro. In plus, dupa ce terminati chestionarul, va sunt prezentate intrebarile pe care le-ati parcurs, precum si variantele de raspuns pe care le-ati ales, urmand ca in viitorul apropiat sa adaug fiecarei intrebari buton catre raspunsul ei corect, bineinteles, pe Google 😀

Ca limbaje de programare am folosit PHP combinat cu cURL, prin care preiau intrebarile de pe drpciv si le servesc utilizatorului, MySQL pentru baza de date si JavaScript + jQuery pentru functionarea corecta a unor feature-uri, cum ar fi aparitia variantelor de raspuns la inceperea testului. In functie de numarul de utilizatori am sa mai implementez optiuni pe care nu le-am considerat strict necesare pentru a putea urca site-ul online.

Adresa site-ului este aceasta.

PS: Intrebarile sunt preluate “live” de pe site-ul drpciv.ro.

Silviu Stroe
I'm Silviu and I run Brainic, a mobile-focused software agency. I'm also a member of Nokia and Yahoo wall of fame. My interests are in low-code/no-code development and bleeding-edge technologies.

One thought on “Chestionare Auto pe DRPCIV.ro, cu afisarea raspunsurilor gresite!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *