FivePlaces, aplicatia Android care va ajuta atunci cand calatoriti

Saptamana trecuta, m-am hotarat sa imi bat putin capul cu aplicatiile pentru sistemul de operare Android. Asa, m-am hotarat sa fac o aplicatie destul de interesanta, ce poate fi de folos, mai ales atunci cand calatoriti, dar nu numai.

Aplicatia se numeste FivePlaces si o puteti descarca din Google Play. Aceasta se foloseste de API-urile de la Google, pentru a afisa harta si locatia utilizatorului pe harta, dar si de un webserver, care prelucreaza informatiile si le transmite inapoi in formatul jSON, unde mai apoi sunt prelucrate de aplicatia in sine.

Fiind, a doua aplicatie, dupa cea de Indicatoare Rutiere, am lucrat in jur de 60 de ore, pentru a o finaliza si a repara bug-urile majore.

Daca o folositi si intampinati probleme sau descoperiti bug-uri in aceasta, va rog sa trimiteti un “crash report” sau sa imi lasati un comentariu. 😀
Silviu Stroe

Silviu is a full stack developer and entrepreneur. He is the founder of one of the first VPN services in Romania, RoTunneling and is part of Yahoo - Wall of Fame. He also loves bleeding edge technologies and new challenges.

No Comments


You can leave the first : )Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *