Setarea oricarei locatii pe Facebook (chat), Tinder, WhatsApp, Viber, etc.

Nu am mai scris de mult pe blog, din cauza lipsei timpului si a diverselor probleme.

Astazi, o sa va prezint o metoda, mai noua sau mai veche, despre cum sa “pacalim” senzorul de locatie (GPS), sau mai pe scurt, cum sa ii setam telefonului nostru orice coordonate de pe glob, ca si cum am fi acolo.

Pentru a face acest trick, avem nevoie de o aplicatie care sa ii ofere GPS-ului, locatia pe care o dorim noi, ci nu locatia reala a telefonului.

In continuare, vom descarca aplicatia Fake GPS Location Spoofer Free, care dupa cum spune si titlul este gratuita, usor de folosit si nu cere alte permisiuni, decat cea a locatiei, cea de care are exclusiv nevoie (pentru sceptici).

fake gps silviustroe.com
Fake GPS

Dupa ce vom instala aplicatia, va trebui sa pornim serviciul de locatie, iar mai apoi sa intram in aplicatie si sa cautam o locatie (oras/localitate), de unde vrem sa aparem. (de exemplu pentru Facebook, unde va aparea, in cazul mesajelor trimise de pe mobil, “Trimis din Londra” a.k.a “Sent from London”).

Acest mini-tutorial este pentru Android, dar, folosind o aplicatie asemanatoare, puteti face asta si pe iOS.

In principiu, putem folosi acest trick pentru a ne pacali prietenii ca suntem plecati cine stie pe unde sau pentru a gasi mai multi/diversificati prieteni pe Tinder.

 

Silviu Stroe
I'm Silviu and I run Brainic, a mobile-focused software agency. I'm also a member of Nokia and Yahoo wall of fame. My interests are in low-code/no-code development and bleeding-edge technologies.

One thought on “Setarea oricarei locatii pe Facebook (chat), Tinder, WhatsApp, Viber, etc.”

  1. Cum pot da un share location fals din Romania? Sa apar de exemplu in Navodari, pe strada x fara sa fiu acolo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *